Keltisk retreat

Keltisk retreat i Kuvarp 18-20 oktober

Per-Eive Berndtsson från ön Knippla i Göteborgs skärgård leder helgens samlingar. Han är präst, inspiratör, författare, föreläsare och kursansvarig på bibelskolan Bibelseminarium Göteborg. Han har skrivit boken ”Vindarna från väster – lärdomar från den keltiska kyrkan” och gör också Irlandsresor i St Patrics fotspår.


Helgen inleds på fredagen kl. 19.00 med kvällsmat och därefter introduktion om vad keltisk kristendom är och lärdomar från dess andlighet. Dagen avslutas med andakt i kapellet. Lördagen kommer att innehålla undervisningspass och Keltisk pilgrimsvandring. På söndagen firar vi Keltisk mässa innan vi äter lunch vid 12.00-tiden och avslutar vår gemenskap efter det.


Kostnad: 1600 kr för undervisning, mat och logi. Boende sker i tvåbäddsrum. Finns behov av enkelrum ange det vid anmälan. Medtag egna lakan. Var och en städar sitt rum vid avfärd.


Anmäl behov av specialkost. Maten som serveras är huvudsakligen vegetarisk. Anmälan: så snart som möjligt, senast 30 september till anmalan@kuvarp.se Max 16 deltagare


Vägbeskrivning finns på Kuvarps hemsida

www.kuvarp.se där det även går att läsa mer om gården som ligger i Ölsremma på gränsen mellan Västergötland och Småland.


Laddningsmöjlighet finns för elbil. Tåg går till Limmared. Ange om du behöver bli hämtad där.